Omtale af bøgerne i serien Gudernes Krig

Gudindens avatar er kommet ud til sine læsere. Læs her hvad andre har sagt om bogen.

Velskrevet og spændende start på en ny fantasyserie. Specielt personbeskrivelserne og deres indbyrdes følelser og fortid er godt skrevet. Resten af serien afventes med spænding.
– Uddrag af lektørudtalelse

Henriette Hesselholdt er en forfatter, som vi skal holde øje med. Hendes evne til at bringe læseren ind i fortællingen er helt unik. Gudindens Avatar er et stærkt bidrag til dansk fantasy i 2019!
– Eva Lucia

Henriette Hesselholdt har her begået en glimrende debut, der ikke mindst er en skøn tilføjelse til det danske fantasymarked. Det er tydeligt at hun kender sin fantasy-genre ud og ind – bogen emmer af kvalitet.
– Karin Hald

… en utroligt spændende start på denne serie, og jeg ser frem til en fortsættelse, for det var bestemt ikke en kedelig slutning.
– Benedictes Bogverden

… en virkelig god historie, og en god start på serien. Hvis du var vild med Dragonlance eller Ringenes Herre, så er det her helt klart en bog jeg vil anbefale, den gav mig rigtig mange af de samme vibes og stemning som jeg fik fra de to serier.
– Sus’ Bogblog

Den velskrevne fortælling er let at gå til og indeholder mange af genrens velkendte elementer: Magi, guder, elvere, trolde, men også vampyrer optræder i handlingen, og det er i hvert fald nyt.
– Arne Larsen på litteratursiden.dk

Jeg glæder mig til at læse fortsættelsen på den kaotiske, spændende historie om mennesker, guder, elvere, vampyrer og trolde.
– Nanna på bookeater.dk