Forfattere og bogmesser

Mandag aften var jeg til et hyggeligt arrangement hos Skriveværkstedet. Forfatter og skrivecoach Katja L Berger bød på en aften fyldt med gode råd til hvordan man som forfatter får mest ud af bogmesserne, og krydrede med gode mængder tips og tricks til de sociale medier. Forfatter Thomas Arnt fik også lov at udfolde sig på scenen (ja, hans store armbevægelser forvandlede på forunderlig vis kontorgulvet til en scene), og sammen kom de godt rundt om emnet.

Aftenens udfordring: Tal med en kollega. Og det gjorde vi!

Udover store mængder snacks blev jeg fyldt op med god stemning, hyggelig kollegasnak og masser af inspiration. Vi blev opfordret til at krybe ud af vores introverte skriveskal og snakke med forfatterne omkring os. Hilse på en, vi aldrig har snakket med før. Det kan være afsindigt skræmmende, men det lykkedes! Faktisk gik snakken så lystigt at nogle var svære at kalde tilbage til pladserne efter pausen.

Katja lagde stor vægt på at omtale andre forfattere som sine kollegaer, ikke som konkurrenter.

Det passer rigtig godt med min egen erfaring indenfor branchen. Folk er hjælpsomme. De jubler med hinanden. Krydser fingre for hinanden. Hepper på andre forfatteres succes og deler ud af egne erfaringer.

Masser af forfriskninger og slides som jeg var for nærsynet til at læse. Heldigvis blev det hele fortalt så grundigt at jeg aldrig savnede teksten undervejs.

Alt i alt var det en skøn aften hos Skriveværkstedet i selskab med to dygtige foredragsholdere og en hel flok kollegaer.

Nu glæder jeg mig endnu mere til efterårets messer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *