Fremvisning af bogen Gudindens avatar

Nu er den endelig kommet fra tryk! Jeg giver et kig på detaljerne i bogen

Det var en stor dag da Gudindens avatar endelig flyttede ind! Den kom i den let genkendelige Tellerup-papkasse, og jeg var kun lige nærværende nok til at huske at takke postbuddet og ønske en (rigtig!) god dag. Hele unboxing-videoen kan ses på facebook, hvor jeg også trak vinderen af konkurrencen.

Lykkerusen er nu ved at være under kontrol, og jeg tænker at det er på tide at give et mere detaljeret (og roligt) kig på min nye bogbaby.

Omslaget er lavet af Danielle Finster, der efterhånden er kendt for sine fantastiske Tellerup-forsider. Jeg er super glad for at det var hende der skulle lave forsiden, og hun har virkelig tryllet med de få idéer jeg havde at sætte hende i gang med.

Forsiden domineres af Danielles bud på en af karaktererne, den mystiske elverkvinde Si’il. Farverne er primært blå og violette nuancer, og det hele er badet i et magisk lys.

Små detaljer i guld pynter på både for- og bagside. Jeg elsker gamle bøger med guld præget i indbindingen, og heldigvis var forlaget med på idéen.

Dette lille symbol af en drage har jeg tegnet i mange mange maaange år. Det er blevet lidt en signatur for mig. Igen er det Danielle der har tryllet, og lavet min lille kuglepenstegning om til et fint logo.

Kort skal der også til! Jeg elsker kort i bøger, de er både pæne og praktiske. Dette er lavet i akvarel af Lene Fagerlund, og er faktisk et kunststykke i sig selv. Ud fra min A4-skitse med lidt kruseduller og sære stednavne har hun lavet en detaljeret oversigt over området hvor Gudernes krig finder sted. Formatet måtte vrides, lande strækkes og bjergkæder placeres korrekt for at få alt til at passe sammen. Jeg synes resultatet er blevet helt perfekt! (Og bemærk lige den lille drage i kompasset <3)

Indeni er Gudindens avatar også blevet pyntet. Jeg er uddannet grafiker og har arbejdet i omkring fem år med tekstopsætning, så jeg fik lov at lave satsen af bogens indhold. Det er selvfølgelig begrænset hvor meget spræl der bør være i en fantasybog for unge og voksne, men lidt pynt til hvert kapitelstart skulle der til!

Det var nogle af de visuelle detaljer i Gudindens avatar, der forhåbentlig har givet lidt ekstra appetit på indholdet.

Bogen udkommer på Fantasyfestivalen i Esbjerg søndag d. 15. september, og kan allerede nu forudbestilles hos flere boghandlere.

2 svar til “Fremvisning af bogen Gudindens avatar”

  1. Stort tillykke med den flotte bog. Jeg er vild med dragelogoet.

    1. Henriette Hesselholdt

      Mange tak! Det er fantastisk med den gode respons bogen har fået allerede inden udgivelsen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *